Bezorgen of afhalen

  • vrijdag (afhalen/bezorgen) 11:00 - 19:00 uur
  • zaterdag (afhalen/bezorgen) 11:00 - 18:00 uur
  • zondag (afhalen/(bezorgen) 12:00 - 17:00 uur

Voorkeur voor een ander tijdstip? Vraag naar de mogelijkheden contact@bitesandmore.nl of stuur een appje naar 0612671589

Binnen de standaard tijdsvlakken zal ik zoveel mogelijk rekening proberen te houden met uw voorkeur voor tijd. Uw bestelling afhalen kan op het adres: peellaan 61 te Son.

Hoe plaats ik een bestelling?

Selecteerde het gewenste product(en), kies het juiste aantal en voeg deze toe aan het winkelmandje.

Geef jouw gewenste afhaal- of leverdatum aan in het opmerkingenveld onderaan de pagina, aan het einde van de bestelling onder de laatste stap (controle & bestelling).

Te laat met bestellen? Neem gelijk contact op en wellicht past jouw bestelling nog in de planning.

Bezorgkosten

Voor het bezorgen van bestellingen buiten Son en Breugel, hanteert Bites and More bezorgkosten á €3,00 tot 20 kilometer enkele reis. Is de afstand naar jouw locatie langer dan 20 kilometer? Vraag naar de mogelijkheden i.v.m. de reistijd. De bezorgkosten zullen in dat geval verhoogt worden naar €5,00.

Speciale wensen

Speciale wensen voor hapjes ter ere van een verjaardag, huwelijk of jubileum? Geef je wensen door via contact@bitesandmore.nl of neem telefonisch contact op via 06 12671589. Bites and More denkt graag met je mee over de mogelijkheden om hapjes te verzorgen.

Bewuste keuze

Vrijwel alle verpakkingsmaterialen die door Bites and more toepast worden, zijn 100% duurzaam en 100% composteerbaar.